מגדירים מחדש את חוקי המשחק בתערוכת הצמ״ה הגדולה בעולם!
תערוכת הצמ"ה הגדולה בעולם מתקרבת בצעדי ענק, וקטרפילר ללא ספק תגדיר גם הפעם מחדש את חוקי המשחק בין התאריכים 8-14 באפריל בבאומה, מינכן
המוטו החדש (מגדירים מחדש את חוקי המשחק) בא להמחיש את היכולת של קטרפילר לספק ללקוחות את מגוון המוצרים החרב ביותר בתחום, את הטכנולוגיה המתקדמת בעולם והיכולת לנהל את הכלים ולנטר את ביצועיהם, בכל מקום ובכל זמן.
קטרפילר תציג השנה 64 כלים, ש-20 מתוכם ייחשפו לראשונה - זו כמות הכלים הגדולה ביותר שהוצגה אי פעם בבאומה. מתחם התצוגה של קטרפילר בתערוכה יהיה הגדול ביותר וישתרע על יוצר מ-9000 מ"ר.
בין הכלים שיוצגו, ניתן למצוא את הדחפור מדגם D6 XE
שמהווה למעשה את הדחפור הראשון בהנעה אלקטורנית, דבר המבטיח שיפור של 35% ביעילות צריכת הדלק מאשר הדגם הקודם.
המעמיסים האופניים של קטרפילר היו מאז ומעולם לחוד החנית של המותג. בבאומה תוכלו למצוא את מגוון המעמיסים הגדול ביותר, תוך התאמה אישית לסוג הלקוח ולעבודת השטח. בין המעמיסים הבולטים ניתן למצוא את המעמיס מדגם 988K XE המהווה למעשה למעמיס האופני הראשון בתצורת דיזל אלקטרונית הכולל גם גנרטור.
ללא ספק, אחד הגורמים הגדולים שניתן לייחס לשינוי הדרמטי בחוקי המשחק בשטח העבודה, נעוץ בדורות החדשים של הכלים – דור המחפרים והמיני מחפרים הבא של קטרפילר הוכיח מעל כל ספק מהו מותג צמ"ה יעיל, חסכוני ועוצמתי. דור המחפרים הבא של קטרפילר יציג את המחפרים החדשים מסדרת 330, 336 המספקים יתרונות טכנולוגיים בולטים בכל הקשור למערכות בטיחות, העמסה, הנעה ללא מפתח, סביבת עבודה מתקדמת ועוד - זה הזמן לחסוך בעלויות, לעבוד באופן בטוח וליהנות מהטכנולוגיה המתקדמת ביותר בעולם! המחפרים החדשים יספקו לכם חיסכון של עד 15% בהוצאות השוטפות, עד 15% חיסכון בצריכת הדלק והגדלת היעילות של המפעיל ב-45%!
החשיפה החדשה ואולי המעניינת ביותר תגיע מכיוון הכלים הקטנים ודור המיני מחפרים הבא של קטרפילר. 8 דגמים חדשים של מיני מחפרים יוצגו לראשונה בבאומה – מסדרת
1-2 טון וסדרת 7-10 טון. השינויים בסדרה החדשה הם דרמטיים ביותר ויביאו את מהפיכת הכלים הקטנים אל שטח העבודה. מבין כלל החידושים ניתן למצוא הנסיעה בעזרת ג'ויסטיק שלמעשה תוציא מהעולם את הנסיעה המגושמת בעזרת הפדלים. כמו כן, תוכלו ליהנות בדגמי 1-2 במזגן עוצמתי וכמו כן לנסוע בנסיעת שיוט - Cruise Control,
ממש כמו ברכבים הפרטיים. חידוש נוסף בא לידי ביטוי ביכולת התחזוקה הקלה שתחסוך לכם הרבה מאוד זמן וכסף!
אי אפשר להגיע לתערוכת קטרפילר ולא לדבר על הטכנולוגיה במיטבה ועל היכולת של בעלי הכלים לנטר ולקבל את תמונת המצב המלאה אודות הכלים, מכל מקום ובכל זמן בעזרת המערכות, דוגמת ה- Cat Product Link.
אז כמו שבוודאי הבנתם, מדובר רק בקצה המזלג שמה שקטרפילר מכינה לנו בעוד כחודשיים. אז אם גם אתם לא יכולים לחכות, הצטרפו אל חברת טרקטורים וציוד לאירוע יוצא דופן!
לפרטים נוספים, התקשרו: 072-3931272
-
כתבות
- הדגמה שטח של דור המחפרים החדש מבית קטרפילר!
- מגדירים מחדש את חוקי המשחק בתערוכת הצמ״ה הגדולה בעולם!
- 2019 - שנת ההסדרה, שנת המהפיכה של משק הגז הטבעי בישראל
- דור המחפרים הבא בישראל - מגדירים מחדש את חוקי המשחק
- דו"ח משרד התחבורה: קטרפילר הוא מותג הצמ"ה הנמכר בישראל לשנת 2018
- מסיימים את 2018: סיכום ירידי סוף השנה של חברת טרקטורים וציוד
- סיכום יריד סוף השנה של חברת טרקטורים וציוד בבאר שבע
- סיכום יריד סוף השנה של טרקטורים וציוד בקריית ביאליק